Karácsonyi különkiadás - Dettivel és Vilmossal

A szeptemberi indulás óta 13 adást láthattak a kedves nézők, s ezekben közel 20 vendéggel beszélgethettem.

Pontosan 13 órán át szólhatott az evangélium a képernyőről Győrtől Miskolcig, Veszprémtől - Debrecenen át - egészen Uszkáig, hogy csak néhány helyet említsek, ahonnét betelefonáltak nézőink. 

Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, köszönöm Istennek, hogy mindezt megáldotta, köszönöm a TV munkatársainak a munkájukat és a vendégeknek, hogy időt és energiát szántak a felvételekre.

A 2013. évet egy karácsonyi különkiadással fogjuk zárni, ahol két vendéggel fogok beszélgetni. (Két vendégem nem végzett Teológiát, de a személyük garancia arra, hogy egy kicsit más szempontból beszélgessünk az ünnepről, mint ahogy a kedves nézők megszokhatták.)

Az egyik résztvevő Losonczi Bernadett magyar - latin szakos gimnáziumi tanár lesz, akivel együtt szolgálunk a Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnáziumban. Detti jól ismeri a mai fiatalok életét, a arról fog szólni a műsorban, hogy a középiskolás korosztály hogyan néz karácsony ünnepére.






A másik vendégem az Egyesült Államokban született: Benkő Vilmos közgazdász - üzletember.  Vilmosnak  - rengeteg tevékenysége mellett - nagyon fontos keresztény hitének megélése, s az Istentől kapott ajándékival való szolgálat is. 


Benkő Vilmos
1982-ben szerzett közgazdász diplomát a University of Colorado-n.   
Számos alapítvány és szervezet munkájában aktív résztvevő:  az Entrepreneur Foundation Hungary igazgatósági tagja, a Csodalámpa Alapítvány felügyelőbizottságának tagja, a Fulbright Alapítvány igazgatósági tagja, a Junior Achievement Magyarország igazgatósági tagja. 1990-től 1996-ig a The Atlantic Company ingatlanfejlesztő cég társtulajdonosa, majd 1996 és 2006 között a bankjegykiadó automata hálózatok telepítésére, üzemeltetése szakosodott Euronet Adminisztrációs Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.  Jelenleg a Rózsakert Medical Centerben, Zöldolaj és a RankMiner USA-ban van érdekeltsége. 2012-től az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) elnöke valamint a DBH Group üzletfejlesztésért felelős alelnöke. Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés, elektronikus adatkezelés, egészségügy, megújuló energia és a startup a vállalkozások menedzselése területén. 2013 márciusától a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által adományozott Magyar Tehetség Nagykövete cím birtokosa.


Szeretettel várunk mindenkit a képernyő elé 

december 24. -én (kedden) 20.00 órától!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

KÚT - december 3 és 10.

Halálbüntetés, öngyilkosság, euthanázia

Kamaszok harca a kísértésekkel