Indul a KÚT műsor ötödik évada!

2017. szeptember 25 -én hétfőn este 20.00 órától indul a PAX Televízióban a KÚT műsor ötödik évada.

A megszokott rend szerint továbbra is érdekes beszélgetésekkel, bizonyságtételekkel, keresztény ismeretterjesztéssel várjuk a kedves nézőket.

Tervezett beszélgetések:

Szeptember 25. - Hit és orvostudomány - Beszélgetés a hit és az orvostudomány kapcsolatáról, s arról, hogy miként szolgálnak a keresztény orvosok, hogyan hirdetik az evangéliumot a betegek és orvostársaik felé.
Vendégem lesz: Győriné Dr. Drenyonvszky Irén gyermekorvos, a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságának tiszteletbeli elnöke és Dr. Mészáros Kálmán baptista lelkipásztor.


Október 2. - Idősek, özvegyek helye és szerepe a Szentírásban és a mai gyülekezetekben.
Vendégem lesz: Győriné Dr. Drenyonvszky Irén gyermekorvos, a Keresztény Orvosok Magyarországi Társaságának tiszteletbeli elnöke és Dr. Mészáros Kálmán baptista lelkipásztor.


Október 9. - Gyülekezeti munkatársak a lelkész mellett - elkötelezett felügyelők, presbiterek, gyerekmunkások bevonása, szerepe, lelkesítése.
Vendégem lesz: Vető István evangélikus lelkész és Krizsán Zoltán, a cinkotai evangélikus gyülekezet felügyelője - egyházmegyei felügyelő


Október 16. - Miként élete meg az elmúlt 25 évet a cinkotai evangélikus gyülekezet? (Felügyelő és lelkész visszaemlékezései, tanulságok és célok)
Vendégem lesz: Vető István evangélikus lelkész és Krizsán Zoltán, a cinkotai evangélikus gyülekezet felügyelője - egyházmegyei felügyelő.


Október 23. - Keresztény ember és a hazaszeretet. Keresztények szerepe egykor a forradalomban és felelőssége a mai magyar népért.

Október 30. - Ötszáz éve indult a reformáció!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

KÚT - december 3 és 10.

Halálbüntetés, öngyilkosság, euthanázia

Kamaszok harca a kísértésekkel