A KÚT című műsorom promóciós anyaga

A műsorom promóciós anyaga:

„Kút” - ezzel a címmel fog kedd esténként jelentkezni a Pax Televízió új műsora.
Az adás elsősorban a középiskolás és fiatal felnőtt korosztályt szeretné megszólítani, érdekes és provokatív kérdéseket felvetve, s ezeket minél több oldalról átgondolva.
A stúdióban mindig négyen fogunk beszélgetni:
Az egyik vendégünk egy adott terület szakértője lesz, orvosok, pszichológusok, művészek, sportolók, katonák fogják elmondani gondolataikat.
A másik vendég egyházi ember lesz, különböző felekezetek lelkipásztorai fogják az adott témát a Szentírás felől megközelítve értékelni.
Az adás harmadik szereplője mindig a tv néző lesz, aki telefonhívásaival, elmondott gondolataival alakíthatja a műsor menetét.
A negyedik szereplő én leszek, Deák László, evangélikus lelkész, a műsor szerkesztő - műsorvezetője, aki érdekes vendégek meghívásával, mai aktuális témák felvetésével igyekszem tartalmassá tenni az adásokat.
A műsor célja kettős: a keresztény emberek hitét és gondolkozását szeretnénk elmélyíteni, a mai kor éles és sokszor meglehetősen összetett etikai, lélektani és hétköznapinak tűnő kérdésein keresztül, a világi embereknek pedig lehetőség szeretnénk adni, hogy ők is megismertessék másokkal a véleményüket. A cél egy korrekt párbeszéd kialakítása, amely mindazok számára értékes lehet, akik a műsor nézésével tölti a kedd estéjüket.
Merítsünk a kútból, amely egyszerre életünk, múltunk mély kútja, mindaz, amit átéltünk, aminek örülünk, aminek a terhét cipeljük, másrészt olyan forrás, ahová le lehet ülni beszélgetni – azzal az érdeklődő szeretettel, ahogy Jézus tette, amikor szóba elegyedett Jákob kútjánál a samária asszonnyal.



Sok szeretettel várjuk a képernyő elé mindazokat, akik készek gondolkozni, beszélgetni, - ha kell intelligensen vitatkozni- mások véleményét meghallgatni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

KÚT - december 3 és 10.

Halálbüntetés, öngyilkosság, euthanázia

Kamaszok harca a kísértésekkel